099 700 2008 info@dizajniraj.me
Upiši kod EJZS73FF i ostvari 5% popusta pri kupovini!

Košarica

Maska za lice

10,00

Naša dvoslojna (antibakterijski i vodootporni sloj) pamučna maska za lice pruža udobnost, sigurnost i stil u jednom komadu. Pamučna tkanina nježno se prilagođava vašem licu, pružajući udobnost tijekom cijelog dana. Naša maska nudi učinkovitu filtraciju i sprječava širenje kapljica koje mogu prenositi viruse i bakterije. Održavajte sebe i druge sigurnima. Sirovinski sastav maske je: 95% pamuk i 5% elastin. Preporučeno pranje je na 60 stupnjeva. Ovaj proizvod ne podliježe reklamacijama.

Kategorija:

Opis

Nošenje pamučne maske za lice ima nekoliko prednosti u odnosu na druge vrste maski, a posebno u kontekstu borbe protiv širenja zaraznih bolesti kao što je COVID-19. Ona nije medicinski proizvod. Evo nekoliko razloga zašto bi trebali nositi pamučnu masku:

  1. Filtracija: Pamučna tkanina može pružiti određenu razinu filtracije, koja može zadržati čestice, uključujući kapljice koje prenose virus, i smanjiti rizik od širenja zaraze. Iako nije tako učinkovita kao medicinske maske, pamučna maska može pružiti dobru zaštitu u svakodnevnoj upotrebi.
  2. Dostupnost: Pamučne maske su široko dostupne i lako ih je napraviti kod kuće. To ih čini praktičnima za većinu ljudi i omogućava široko prihvaćanje i nošenje.
  3. Dijeljenje respiratora: Nošenjem pamučne maske, možete smanjiti rizik od širenja virusa drugima, čak i ako ste asimptomatski ili blago simptomatski. Maske pomažu u zaštiti drugih od vaših respiratornih kapljica.
  4. Udobnost: Pamučne maske obično su udobnije za nošenje tijekom dužeg vremenskog razdoblja u usporedbi s nekim drugim materijalima. Lagan materijal omogućuje disanje i ne uzrokuje iritaciju kože.
  5. Pranje i ponovna upotreba: Pamučne maske mogu se prati i ponovno koristiti, što smanjuje troškove i ekološki utjecaj u usporedbi s jednokratnim maskama.

Važno je napomenuti da nošenje maske za lice samo nije dovoljno da se zaštiti od zaraznih bolesti. Trebali biste pridržavati se i drugih preventivnih mjera, poput održavanja fizičke distance, redovitog pranja ruku i cijepljenja ako je dostupno i preporučeno za vašu dobnu skupinu.

Informacije o proizvodu

Informacije o sirovinskom sastavu, dimeniji proizvoda, načinu održavanja i pripadajućim certifikatima.

Preuzimanje dokumenta u pdf formatu.