O nama

Dizajniraj.me je hrvatska internet trgovina koja funkcionira po načelu “print na zahtjev” (POD). To znači, da kada kupac na našoj stranici odabere proizvod, njegovu boju, dimenziju ili neki drugi atribut… te odabere motiv, tek tada taj proizvod ide u tisak, pakiranje i dostavu. Online poslujemo od 2012. godine.

Dostava

Pošiljke  šaljemo brzim dostavnim službama GLS, Overseas Express, Paket24, BoxNow i DPD. Rok isporuke ovisi o mjestu dostave i najčešće je od 1 do 3 radnih dana. Brzina dostave ovisi o kurirskoj služi i mjestu u koje se paket dostavlja te na to ne možemo utjecati.

Box now paketomati potpuno su autonomni i rade isključivo na solarnu energiju, nudeći nov, inovativan i ekološki prihvatljiv način dostave i primanja paketa. Postavljeni su na ključnim točkama u gradu, tako da imate 24/7 pristup u bilo koje vrijeme, brzo i jednostavno.

Nakon što vaš paket bude spreman, Box Now će ga prikupiti, a kada vaša pošiljka bude u odabranom BOX NOW ormariću poslati će vam tekstualnu poruku sa 6-znamenkastim PIN-om . Upisivanjem ovog PIN-a na tipkovnicu ormarića otvorit će se vrata kako biste mogli preuzeti svoju pošiljku.

Trenutno dostupne lokacije BOX NOW paketomate pogledajte ovdje.

Isprobajte odmah dostavu na BOX NOW paketomate – naručite i prilikom odabira dostave izaberite Box Now paketomate.

Besplatnu dostavu moguće je ostvariti za proizvode koji su u našoj trgovini posebno označeni natpisom: Besplatna dostava.

Vrste plaćanja

Na svoju e-mail adresu primiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Primatelj: Printmedia d.o.o., Ljudevita Gaja 9, 33000 Virovitica
IBAN: HR3423600001102394088 (Zagrebačka banka)
Model: 00
Poziv na broj: broj vaše narudžbe
Iznos za uplatu: Ukupan iznos (zajedno s troškom dostave ako je ima)

Narudžbu je moguće platiti jednokratno i sigurno pomoću debitnih i kreditnih kartica. Iz sigurnosnih razloga, ponekda je transakciju potrebno autorizirati upisom dodatnog koda kojeg dobijete generiranjem na svom tokenu (3D secure).

Narudžbu je moguće platiti i KksPay aplikacijom. Na kraju narudžbe, odaberete plaćanje KeksPay-om, nakon čega će vam se na našem webu prikazati QR kod, koji trebate KeksPay aplikacijom skenirati te platiti.

Kupi Aircash karticu na jednom od brojnih prodajnih mjesta. Nadoplati je i plaćaj offline i online. Više o Aircash usluzi pogledaj na www.aircash.hr

Ako si vlasnik Revolut računa i kartice, na našoj internet trgovini jednostavno možeš plaćati skenirajući QR kod svojom Revolut aplikacijom.

Narudžbu je moguće platiti i PayPal-om. PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ukratko, PayPal je vodeća “internetska banka”. Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete kupovati i u našoj internet trgovini.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovim novcem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Ova vrsta plaćnja nije dostupna za sve proizvode.

Izdavanje računa

Vaš račun se nalazi u sklopu pošiljke. Račun možem poslati u pdf-u i na vašu e-mail adresu koju ste upisali kod narudžbe.

Ako želite da izdamo račun na vašu tvrtku, obrt, udrugu… pravni subjekt, uplatu je potrebno izvršiti s pravnog subjekta na koji želite da vam izdamo račun.

Naša tvrtka je registirana za izdavanja e-računa. Ako trebate takav oblik računa, izdavanje e-računa nije problem.

Kontakt

Naziv tvrtke: Printmedia d.o.o. Adresa: Ljudevita Gaja 9, 33000 Virovitica, Republika Hrvatska OIB: 61566842962 MBS: 010082253 Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00h. Praznicima i blagdanima ne radimo.

Tvrtka upisana u Trgovački sud u Bjelovaru. Iznos temeljnoga kapitala društva 3.000,00€ iznos uplaćen u cijelosti. Član uprave: Antonio Jurkin. Printmedia d.o.o. je registrirana u Središnjem registru evidencija zbirki osobnih podataka pri Agenciji za zaštitu osobnih podataka AZOP.

Niste pronašli što vas zanima?