O nama

Dizajniraj.me je hrvatska internet trgovina koja funkcionira po načelu “print na zahtjev” (POD). To znači, da kada kupac na našoj stranici odabere proizvod, njegovu boju, dimenziju ili neki drugi atribut… te odabere motiv, tek tada taj proizvod ide u tisak, pakiranje i dostavu. Online poslujemo od 2012. godine.

Dostava

Besplatnu dostavu moguće je ostvariti za proizvode koji su u našoj trgovini posebno označeni natpisom: Besplatna dostava ili potrošenim iznosom većim od 299 kuna. Besplatna dostava se odnosi na pošiljke poslane preporučenim putem preko Hrvatske pošte. Vrijeme isporuke ovisi o mjestu isporuke i može biti u roku jednog do deset radnih dana. Brzina dostave ovisi o kurirskoj služi i na to ne možemo utjecati.

Pošiljke s žurnom dostavom šaljemo brzom dostavnom službom GLS. Rok isporuke ovisi o mjestu dostave i najčešće je od 1 do 3 radnih dana. Brzina dostave ovisi o kurirskoj služi i na to ne možemo utjecati.

Vrste plaćanja

Na svoju e-mail adresu primiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Primatelj: Jedan dva d.o.o., Ljudevita Gaja 9, 33000 Virovitica
IBAN: HR3423600001102394088 (Zagrebačka banka)
Model: 00
Poziv na broj: broj vaše narudžbe
Iznos za uplatu: Ukupan iznos (zajedno s troškom dostave ako je ima)

Narudžbu je moguće platiti jednokratno i sigurno pomoću debitnih i kreditnih kartica. Iz sigurnosnih razloga, ponekda je transakciju potrebno autorizirati upisom dodatnog koda kojeg dobijete generiranjem na svom tokenu (3D secure).

Narudžbu je moguće platiti i KksPay aplikacijom. Na kraju narudžbe, odaberete plaćanje KeksPay-om, nakon čega će vam se na našem webu prikazati QR kod, koji trebate KeksPay aplikacijom skenirati te platiti.

Narudžbu je moguće platiti i PayPal-om. PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ukratko, PayPal je vodeća “internetska banka”. Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete kupovati i u našoj internet trgovini.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovim novcem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Ova vrsta plaćnja nije dostupna za sve proizvode.

Izdavanje računa

Vaš račun se nalazi u sklopu pošiljke. Račun možem poslati u pdf-u i na vašu e-mail adresu koju ste upisali kod narudžbe.

Ako želite da izdamo račun na vašu tvrtku, obrt, udrugu… pravni subjekt, uplatu je potrebno izvršiti s pravnog subjekta na koji želite da vam izdamo račun.

Naša tvrtka je registirana za izdavanja e-računa. Ako trebate takav oblik računa, izdavanje e-računa nije problem.

Kontakt

Naziv tvrtke: Jedan dva d.o.o. Adresa: Ljudevita Gaja 9, 33000 Virovitica, Republika Hrvatska OIB: 61566842962 MBS: 010082253 Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00h. Praznicima i blagdanima ne radimo.

Tvrtka upisana u Trgovački sud u Bjelovaru. Iznos temeljnoga kapitala društva 20.000,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti. Član uprave: Antonio Jurkin. Jedan dva d.o.o. je registrirana u Središnjem registru evidencija zbirki osobnih podataka pri Agenciji za zaštitu osobnih podataka AZOP.

Niste pronašli što vas zanima?