Tko smo mi

Dizajniraj.me je online servis za samostalno dizajniranje proizvoda iza kojeg stoji tvrtka, print studio Jedan dva d.o.o. sa sjedištem u ulici Ljudevita Gaja 9, 33000 Virovitica, Republika Hrvatska.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kako bi proizvod mogli dostaviti na vašu adresu, potrebni su nam vaši osobni podaci: ime i prezime, ulica i kućni broj, mjesto i telefonski broj kako bi vas mogli informirati o statusu vaše narudžbe. Navedeni podaci upisuju se na kraju narudžbe.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Upis vaših podataka u kontakt formu služi isključivo kako bi vam mogli odgoditi na postavljeni upit. Odgovor može biti u pisanom obliku ili putem telefonskog poziva ako ste ostavili kontakt broj telefona.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Za mjerenje posjećenosti stranice, na stranicama koristimo servis Google Analytics.

Live podrška

Za live podršku korinika koristimo Facebook Messanger pomoću kojega nam se korisnici stranica mogu obratiti s bilo kojim upitom.

S kime dijelimo vaše podatke

Kako bi uspješno dostavili sadržaj narudžbe na vašu željenu adresu, vaše osobne kontakt podatke moramo ustupiti dostavnoj služi.

Podatke možemo podijeliti i s državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava Jedan Dva d.o.o. zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.

Sve primljene poruke i narudžbe zaprimamo u ticketing sustav Zendesk.

Pretplata na newsletter

Prilikom pretplate na naš newsletter prikupljamo osobne podatke, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za informiranje.

Te podatke koristimo kako bismo Vas obavijestili o novostima; kako bismo Vas kontaktirali jer trebamo ili Vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo provjerili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno provjerili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmjenjujemo popis email adresa s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama.

U slučaju davanja privole za marketing, podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče. Što se tiče odjave s newslettera, u svakom trenutku to možete učiniti ako kliknete na “unsubscribe” u bilo kojem od naših mailova. Također se možete odjaviti ako nam pošaljete email na info@dizajniraj.me i zatražite odjavu.

E-mail poruke za newsletter šaljemo preko servisa Mailchimp – tvrtke koja se profesionalno bavi automatiziranim slanjem oglašivačkih poruka.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke


Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun / profil na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

 

Kako štitimo vaše podatke

Prikupljeni podaci su u elektroničnom obliku zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala korisnika i Jedan Dva d.o.o. odvija sigurnim protokolom bez mogućnosti uvida u podatke od trećih strana. Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka  ali ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. Jedan Dva d.o.o. pohranjuje podatke unutar Europske unije.