099 700 2008 info@dizajniraj.me
Upiši kod 4DTSC2EK i ostvari 5% popusta pri kupovini!
Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna.

Košarica

Fifa fut nogometna kartica

26,50 (199,66 kn)

Fifa fut nogometna kartica je kvalitetan personalizirani proizvod izrađen na plastici. Dimenzija Fifa fut nogometne kartice je 260×420 milimetara. Otisak je otporan na vremenske uvjete. Proizvod dolazi bez nosača. Opcija kod narudžbe je odabir samoljepljive trake koja će biti montirana na stražnjoj strani proizvoda, a omogućit će jednostavno postavljanje na ravnu i glatku površinu kao što su: zid, vrata, tapeta… Od opcija, uz nadoplatu još možete naručiti i naljepnicu istog dizajna i dimenzije. Ako prilikom narudžbe zaboravite upisati brojčanu oznaku, ona će na proizvodu biti otisnuta kao broj 99.

Kategorija:

Opis

Golden

fifa kartica, nogometna kartica, fut kartica, fifa fut kartica

Iconic

Fifa fut nogometna kartica

Cro

fifa kartica, nogometna kartica, fut kartica, fifa fut kartica

Hajduk

Hajduk fifa kartica

Dinamo

Dinamo Fifa Fut kartica

Fifa fut nogometna kartica, što je to?

Fifa fut nogometne kartice su kartice koje prikazuju igrače iz popularne nogometne igrice. Sastoje se od slike igrača na prednjoj strani kartice, te njegovih statistika i karakteristika, poput brzine, tehnike i snage udaraca.

Načini plaćanja

Prije narudžbe pregledajte svoju prilagodbu kartice te točnost upisanih informacija. Promjene nakon kupnje su ograničene, nakon izrada nemoguće i i za ovaj proizvod ne može se izvršiti povrat novca. Proizvod se može platiti internet / mobilnim bankarstvom, AirCashom, KeksPayom, PayPalom, skeniranjem 2D kod na uplatnici.